METSÄÄN UPPOUTUMINEN

LÄSNÄOLO LUONTOYHTEYS  MENETELMÄ

Metsään uppoutumisen ohjaajakoulutuksen hinta

Huomaa, että voit osallistua myös ilman tavoitetta ohjaajaksi tulemisesta.

 

HINTA SISÄLTÄÄ

*Yhteensä kuusi koulutuspäivää (välissä oli yksi välipäivä) ja mahdollisuuden oppia ainutlaatuinen menetelmän

Joka päivä on koulutusta klo 0900-1800. Tämä yhdeksän tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy muuta pientä luonnosta nauttimista ja luontoyhteyden syventämistä, esimerkiksi tulee mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä.

*kirjallisia materiaaleja

*audiomateriaaleja (metsään uppoutuminen, chi kung ja meditaatio)

*videomateriaaleja (chi kung ja meditaatio)

*ennakkomateriaalit ja tuen koulutuksen jälkeen 2 kuukautta

750€ (sis.alv24)

 

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova

Varausmaksu, jota ei palauteta, 200€ (sisältyy kokonaissummaan) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa voidaan maksaa 1-5 osassa ennen koulutusta. Kysy, jos haluat erityisiä maksujärjestelyitä.

*peruminen alle 35  8 päivää ennen koulutusta 50% koulutushinnasta maksetaan. Peruminen ennen 7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 75% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko koulutusmaksu maksetaan.

*Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan jo käydyt päivät tai 100€ käsittely- ja toimistokuluja, jos peruminen tapahtuu lääkärin todistuksella ennen koulutusta.

  

Miten tienaan rahat takaisin? Kaksi esimerkkiä.

KAKSI – KOLME METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi kolme yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä (luonnosta) -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi.

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin vaatii se työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.

takaisin ohjaajakoulutuksen sivulle…