METSÄÄN UPPOUTUMINEN

LÄSNÄOLO LUONTOYHTEYS  MENETELMÄ

Metsään uppoutumisen ohjaajakoulutuksen hinta

 

Huomaa, että voit osallistua myös ilman tavoitetta ohjaajaksi tulemisesta.

HINTA SISÄLTÄÄ

*Yhteensä seitsemän koulutuspäivää  ja mahdollisuuden oppia ainutlaatuinen menetelmän.

Mukana on myös ensimmäistä kertaa intuitiovaelluksen ja “kalliolle sulamisen” opettelua (neljäntenä päivänä). Nämä ovat olleet erityisen pidettyjä lisäharjoituksia metsään uppoutumisen retkillä.

Joka päivä koulutusta on klo 0900-1800 (paitsi neljäntenä päivänä on 0900-1400). Tämä yhdeksän tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy muuta pientä luonnosta nauttimista, chi kung – ja meditaatioharjoituksia ja luontoyhteyden syventämistä, esimerkiksi tulee mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä.

*kirjallisia materiaaleja

*audiomateriaaleja (metsään uppoutuminen, chi kung ja meditaatio)

*videomateriaaleja (chi kung ja meditaatio)

*ennakkomateriaalit ja tuen koulutuksen jälkeen 2 kuukautta

850€ (sis.alv24)

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova

Varausmaksu, jota ei palauteta, 200€ (sisältyy kokonaissummaan) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa voidaan maksaa 1-5 osassa ennen koulutusta. Kysy, jos haluat erityisiä maksujärjestelyitä.

*peruminen alle 35  8 päivää ennen koulutusta 50% koulutushinnasta maksetaan. Peruminen ennen 7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 75% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko koulutusmaksu maksetaan.

*Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan jo käydyt päivät tai 100€ käsittely- ja toimistokuluja, jos peruminen tapahtuu lääkärin todistuksella ennen koulutusta.

 

 

PS. Jos osallistut ohjaajakoulutukseen ja sitten tulet vielä kesäretriitille, niin saat jälkimmäisestä 150€ alennuksen.  

https://taivasmaa.com/retriitti-2020/ 

https://taivasmaa.com/retriitti-2020/retriitti-ohjelma-2020/

Miten tienaan rahat takaisin? Kaksi esimerkkiä.

KAKSI – KOLME METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi kolme yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä (luonnosta) -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi.

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin vaatii se työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.

takaisin ohjaajakoulutuksen sivulle…