LÄSNÄOLO LUONTOYHTEYS MENETELMÄ

Metsään uppoutumisen ohjaajakoulutus hinta

Huomaa, että voit osallistua koulutukseen myös ilman tavoitetta ohjaajaksi tulemisesta.

 

HINTA SISÄLTÄÄ

*Yhteensä seitsemän koulutuspäivää metsässä ja mahdollisuuden oppia ohjaamaan ainutlaatuista menetelmää.

Mukana on myös intuitiovaelluksen ja “kalliolle sulamisen” opettelua (neljäntenä päivänä). Nämä ovat olleet erityisen pidettyjä lisäharjoituksia metsään uppoutumisen retkillä.

Koulutusta on joka päivä klo 1000-1800 (paitsi neljäntenä päivänä on 1000-1400). Tämä kahdeksan tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy myös luonnosta nauttimista, chi kung – ja meditaatioharjoituksia, luontoyhteyden syventämistä ja mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä.

*ennakkomateriaalit ja tuen koulutuksen jälkeen 2 kuukautta

*kirjallisia materiaaleja

*audiomateriaaleja (metsään uppoutuminen, chi kung ja meditaatio)

*videomateriaaleja (chi kung ja meditaatio)

*Metsä ja meditaatio -kortit (Hidasta elämää 2018) (21,90€)

*Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjan (Otava 2019) (29,90€)

*21 päivän Mindfulness ja meditaatio -verkkokurssin (89€) 

 949€ (sis.alv24)

KAVERIHINTA

Jos osallistut yhden tai useamman kaverisi kanssa, niin silloin hinta on 914€ / henkilö. 

 

KORTIT, KIRJA JA VERKKOKURSSI

Kirjan painos on jo loppu. Korttien painos on juuri loppumassa. Kortteja on varattu ainakin tämän vuoden koulutukseen osallistuville. Kirjoja on enemmän jäljellä. Kirja lähetetään noin kuukausi ennen koulutusta. Kortit annetaan ensimmäisenä lähikoulutuspäivänä.

Verkkokurssi annetaan koulutuksen päätyttyä ja se on käytössä 4 kuukautta. Kurssi tukee omaa hyvinvointia ja meditaatio- ja läsnäolotaitojen kehittämistä ja auttaa syventämään koulutuksen ja Metsä ja meditaatio -korttien aiheita. Ideana on, että oman harjoittelun ja opiskelun tukemana voi lähteä ohjaamaan myös pienimuotoisesti meditaatiota omilla metsäretkillään.

PERUUTUSEHTO

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova.

Varausmaksu, jota ei palauteta, 200€ (sisältyy kokonaissummaan) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa voidaan maksaa 1-5 osassa ennen koulutusta. Kysy, jos haluat erityisiä maksujärjestelyitä.

*peruminen alle 35  8 päivää ennen koulutusta 50% koulutushinnasta maksetaan. Peruminen ennen 7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 75% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko koulutusmaksu maksetaan.

*Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan jo käydyt päivät tai 100€ käsittely- ja toimistokuluja, jos peruminen tapahtuu lääkärin todistuksella ennen koulutusta

VASTAUKSIA MUUTAMAAN YLEISEEN KYSYMYKSEEN Osallistujat järjestävät asumisen ja ruuat itse omalla kustannuksellaan. Kauempaa tulevat ovat usein yhdistelleet teltta-, hotelli- ja kaveriasumista itselleen sopivalla tavalla. Toki teltta-asuminen olisi kaikkein eninten koulutuksen hengen mukainen. 

Miten tienaan rahat takaisin? Kaksi esimerkkiä.

KAKSI – KOLME METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi kolme yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

 

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä / metsään uppoutumisen -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi. Saat tarjota omille osallistujillesi metsään uppoutumisen audio (mp3) ja runko (pdf) pakettia (arvo 14,90€).

 

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin se vaatii työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.

HUOMAA MYÖS (TÄRKEÄ)

Ennen kuin pohdit ilmoittautumista mukaan, lue seuraava ajatuksella läpi. 

*Koulutus tapahtuu kokonaan metsässä eli varustaudu ja asennoidu asianmukaisesti. Suomen sää on vaihteleva.

*Tarvitaan tavallista peruskuntoa. Ensimmäisenä päivänä (koko päivän aikana) kävelemme noin 8 kilometriä ja muina päivinä yleensä 3-6 kilometriä. Kävelemme myös polkujen ulkopuolella ja välillä Nuuksion maasto on kumpuilevaa. 

*Koulutus on tavallisille terveille ihmisille. Koulutusta ei suositella, jos elämässä syystä tai toisesta on tai on ollut korkea kuormituksen taso ja käy terapiassa tai on ollut lähiaikoina terapiassa. Läsnäolo ja luonnossa olo kera meditatiivisten harjoitusten ja uuden opiskelu voivat olla intensiivistä.

*Tai chi -liikesarjan ohjaajaoppilaana, hierojaoppilaana tai vaikka puuseppäopiskelijana tarvitaan ulkoa oppimista. Samoin metsään uppoutumisen menetelmän ohjaajakoulutuksessa osia menetelmästä opiskellaan ulkoa esimerkiksi: turvallisuushuomioinnit, menetelmän runko ja osia itse tekniikasta. Ohjaajakoulutuksen extramenetelminä olevat: “kalliolle sulaminen”, intuitiovaellus, meditaatio, Metsä ja meditaatio -korttien harjoitukset ja yksittäiset chi kung -tekniikat eivät vaadi ulkoa osaamista.

*Koulutuksessa opiskellaan uutta taitoa. Taidon opiskelu vaatii toistoa toisin kuin tiedon omaksuminen. Siksi hyvä ohjeiden mukainen etukäteisharjoittelu on aivan välttämätöntä. Samoin uuden opiskelu vaatii aina tiettyä nöyryyttä ja mielen joustavuutta ja avoimuutta eli on hyvä sukeltaa metsäseikkailuun ilman tarttumista menneisyyden tietolasteihin. Elämä ja metsä ovat aina ihmeellisiä, kun niitä tarkastelee avoimesti ja herkästi tässä ja nyt.

takaisin ohjaajakoulutuksen sivulle…