LÄSNÄOLO LUONTOYHTEYS MENETELMÄ

Metsään uppoutumisen ohjaajakoulutuksen hinta

 

Huomaa, että voit osallistua myös ilman tavoitetta ohjaajaksi tulemisesta.

HINTA SISÄLTÄÄ

*Yhteensä seitsemän koulutuspäivää  ja mahdollisuuden oppia ainutlaatuinen menetelmän.

Mukana on myös ensimmäistä kertaa intuitiovaelluksen ja “kalliolle sulamisen” opettelua (neljäntenä päivänä). Nämä ovat olleet erityisen pidettyjä lisäharjoituksia metsään uppoutumisen retkillä.

Joka päivä koulutusta on klo 1000-1800 (paitsi neljäntenä päivänä on 1000-1400). Tämä kahdeksan tuntia sisältää pidemmän lounastauon, minitaukoja, siirtymisiä Nuuksiossa ja kävelyä metsässä ja poluille. Ohjelmaan sisältyy muuta pientä luonnosta nauttimista, chi kung – ja meditaatioharjoituksia ja luontoyhteyden syventämistä, esimerkiksi tulee mahdollisuuksia uida eri Nuuksion järvissä.

*kirjallisia materiaaleja

*audiomateriaaleja (metsään uppoutuminen, chi kung ja meditaatio)

*videomateriaaleja (chi kung ja meditaatio)

*ennakkomateriaalit ja tuen koulutuksen jälkeen 2 kuukautta

*Metsä ja meditaatio -kortit (Hidasta elämää 2018)

 850€ (sis.alv24)

KAVERIHINTA

Jos osallistut yhden tai useamman kaverisi kanssa, niin silloin hinta on 800€ / henkilö.

 

HUOM! Osallistujat järjestävät asumisen ja ruuat itse omalla kustannuksellaan. Kauempaa tulevat ovat usein yhdistelleet teltta-, hotelli- ja kaveriasumista itselleen sopivalla tavalla. Toki teltta-asuminen olisi kaikkein eninten koulutuksen hengen mukainen.

Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova

Varausmaksu, jota ei palauteta, 200€ (sisältyy kokonaissummaan) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppuosa voidaan maksaa 1-5 osassa ennen koulutusta. Kysy, jos haluat erityisiä maksujärjestelyitä.

*peruminen alle 35  8 päivää ennen koulutusta 50% koulutushinnasta maksetaan. Peruminen ennen 7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 75% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko koulutusmaksu maksetaan.

*Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan jo käydyt päivät tai 100€ käsittely- ja toimistokuluja, jos peruminen tapahtuu lääkärin todistuksella ennen koulutusta.

 

 

PS. Jos osallistut kesäretriitille ja sitten ohjaajakoulutukseen, niin saat ohjaajakoulutuksesta 150€ alennuksen.  (tämä on voimassa myös 2022) 

Katso tästä retriitin kuvaukset

https://taivasmaa.com/retriitti-2022/

https://taivasmaa.com/retriitti-2022/retriitti-ohjelma-2022/

 

Miten tienaan rahat takaisin? Kaksi esimerkkiä.

KAKSI – KOLME METSÄÄN UPPOUTUMISEN RETKEÄ YRITYKSILLE

Myy kaksi kolme yrityksille suunnattua metsään uppoutumisen tunnin retkeä. Retkiä on myyty paljon 10-20 hengen yritys- ja yhteisöryhmille hintaan 350€+alv24. Tämä on myös suositushinta. Pienemmille ryhmille on myyty halvemmalla ja isommille kalliimmalla.

TARJOA METSÄRETKIÄ YKSITYISHENKILÖILLE

Tarjoa ihanille luontopaikoille muutamasta tunnista puolen päivän hyvinvointia ja läsnäoloa metsästä (luonnosta) -retkiä. Hinnasta riippuen tarvitset muutamia kymmeniä ihmisiä muutamille retkillesi.

HUOM! Jotta saat tarjottua ihmisille metsään uppoutumista ja tienattua palvelemalla ihmisiä, niin vaatii se työtä, verkostoitumista tai valmista yleisöä.

HUOMAA MYÖS (TÄRKEÄ)

*Koulutus tapahtuu kokonaan metsässä eli varustaudu ja asennoidu asianmukaisesti. Suomen sää on vaihteleva.

*Tarvitaan tavallista peruskuntoa. Ensimmäisenä päivänä (koko päivän aikana) kävelemme noin 8 kilometriä ja muina päivinä yleensä 3-6 kilometriä. Kävelemme myös polkujen ulkopuolella ja välillä Nuuksion maasto on kumpuilevaa. 

*Koulutus on tavallisille terveille ihmisille. Koulutusta ei suositella, jos elämässä syystä tai toisesta on tai on ollut korkea kuormituksen taso ja käy terapiassa tai on ollut lähiaikoina terapiassa. Läsnäolo ja luonnossa olo kera meditatiivisten harjoitusten ja uuden opiskelu voivat olla intensiivistä.

*Tai chi -liikesarjan ohjaajaoppilaana, hierojaoppilaana tai vaikka puuseppäopiskelijana tarvitaan ulkoa oppimista. Samoin metsään uppoutumisen menetelmän ohjaajakoulutuksessa osia menetelmästä opiskellaan ulkoa esimerkiksi: turvallisuushuomioinnit, menetelmän runko ja osia itse tekniikasta. Ohjaajakoulutuksen extramenetelmiä olevat: “kalliolle sulaminen”, intuitiovaellus, meditaatio, Metsä ja meditaatio -korttien harjoitukset ja yksittäiset chi kung -tekniikat eivät vaadi tarkkaa ulkoa osaamista.

*Koulutuksessa opiskellaan uutta taitoa. Taidon opiskelu vaatii aina paljon toistoa toisin kuin tiedon omaksuminen. Siksi hyvä ohjeiden mukainen etukäteisharjoittelu on aivan välttämätöntä. Samoin uuden opiskelu vaatii aina tiettyä nöyryyttä ja mielen joustavuutta ja avoimuutta eli on hyvä sukeltaa metsäseikkailuun ilman tarttumista menneisyyden tietolasteihin. Elämä ja metsä ovat aina ihmeellisiä, kun niitä tarkastelee avoimesti ja herkästi tässä ja nyt.

takaisin ohjaajakoulutuksen sivulle…